Skip to main content

Intering

Check it

Vállalati digitalizáció

IT Business konferencia

Lásd a konferencia galériáját és előadásait

Lásd a galériát

A konferenciáról

Az IT4 Business konferencia az első olyan Szabadkán megrendezésre kerülő esemény, melynek célja a nem IT profilú cégek és az IT szektorban működő cégek közti kapcsolat kialakítása. Legfőbb cél az IT szektorban rejlő lehetőségek és üzleti előnyök megfelelő prezentálása a résztvevő cégek számára.

Részletek

Miért érdemes eljönni
  • Egynapos rendezvény
  • Az üzlet és az informatika összekapcsolása
  • Digitális megoldások a gyakorlatban
  • Gyors kapcsolatépítés - Speed Networking
Előadók
Varga

Miroslav Varga, Escape Studio, Eszék

Összegzés:

Legáltalánosabban emlegetett IT frázisok a mesterséges intelligencia, gépi tanulás és adatkezelés. A Google a szektor vezető cége. Mindennapos Google hirdetések használatával a laikus, matematikai tudással nem rendelkező felhasználók is bekapcsolódhatnak az egyes folyamatokba - így alakítva cégük sikerességét.

A konferencián lehetőség adódik olyan gyakorlati tudás megszerzésére mellyel egy kisvállalkozás hatékonyan hirdetheti tevékenységét akár e-kereskedelemmel akár fogászattal vagy turizmussal foglalkozik. 

Az előadások témái
AI és IA (Mesterséges intelligencia és internetes reklám)
miroslav

Miroslav Aničin, Agile coach

Összegzés:

A digitalizáció illetve a vállalkozások digitalizációja népszerű kifejezések manapság. A versenyképesség és a konkurenciával szembeni előny megőrzése miatt a legtöbb cég már felismerte az IT újítások fontosságát üzletvezetése és szolgáltatásai kapcsán. E- felismerés már elegendő ahhoz, hogy meglévő üzletünk átalakításának első pillére legyen.

Részletek

Az előadások témái
Mit értünk vállalkozásunk digitalizációja alatt?
Siniša Raković

Siniša Raković, HunchInsights

Összegzés:

People today expect contextually relevant, personalized, and engaging brand stories. Automation helps brands achieve this at scale without scaling their team.

Részletek

Az előadások témái
How to Use Creative Automation & Acquire Customers at Scale
dimitrije

Dimitrije Ostojić, Default Design

Összegzés:

Prezentálni fogjuk a marketing gyakorlati használatát 6 üzleti tevékenység folyamán. Ezenkívül valós gyakorlati példákon keresztül bemutatjuk azon eszközöket, melyek elősegítik a folyamat legmegfelelőbb automatizálását. 

Részletek

Az előadások témái
Az alapvető üzleti folyamatok online automatizálása
Konferencia szervezője

itcluster

A szabadkai IT Klasztert azért hozták létre, hogy összegyűjtse a helyi vagy környékbeli IT cégeket, amelyeknek érdekükben áll Szabadka területén dolgozni.

A Klaszter célja a minőségi élet, a cégek, a helyi önkormányzatok és a klaszter tagjai közötti jobb kommunikáció elősegítése.

Hivatalos weboldal

Klaszter tagjai
VTS
Studio Present
Solutium
Sat-Trakt
NordNet
Pont Systems
Manufaktura
Politehnička škola Subotica
Ekonomski fakultet Subotica
Bigosaur
Infostud
Scenso
Webinarium
Erd Soft
Tippnet
ICB tech