Skip to main content

Vállalati digitalizáció

IT Business konferencia

Vállalkozás digitalizáció, a konferenciáról

Az IT4 Business konferencia az első olyan Szabadkán megrendezésre kerülő esemény, melynek célja a nem IT profilú cégek és az IT szektorban működő cégek közti kapcsolat kialakítása. Legfőbb cél az IT szektorban rejlő lehetőségek és üzleti előnyök megfelelő prezentálása a résztvevő cégek számára.

A konferencia célja, hogy hozzájáruljon az informatika és a digitális megoldások fejlesztéséhez és megvalósításához a Szabadkai régióban és környékén.

Bemutatjuk, hogy a régióban működő vállalatok hogyan profitálhatnak azáltal, hogy megosztják ezen technológiákban rejlő lehetőségeket és kapcsolatokat építenek. 

 

Egynapos rendezvény

Az IT4Business egynapos konferencia egy gyönyörű környezetben kerül megrendezésre, ahol a látogatók kiváló szakértők meghallgatása mellett lehetőséget kapnak új üzleti kapcsolatok kiépítésére is.

Az üzlet és az informatika összekapcsolása

Az esemény célja a kis-, közép- és nagyvállalatok informatikai szakemberekkel való összekapcsolása, olyan ismeretek ismeretének finomítása, melyeket a vállalatok használhatnak.

A digitális megoldások a gyakorlatban és a legújabb trendek

Az előadások segítenek minden résztvevőnek a világméretű trendek követésében mind a belső szervezésben, mind az új technológiák biztosításában, valamint a marketing követésében.

Gyors kapcsolatépítés - Speed networking

A kapcsolatépítés minden konferencia egyik legfontosabb része. Az IT4Business rendezvényen minden érdeklődő részt vehet egy gyors kapcsolatépítési szekción amely új partnerek megszerzésének gyors és hatékony módja lehet

 

Előadások
Regisztráljon időben
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.