Skip to main content

Vállalati digitalizáció

IT Business konferencia

Vállalkozás digitalizáció, a konferenciáról

Az IT4 Business konferencia az első olyan Szabadkán megrendezésre kerülő esemény, melynek célja a nem IT profilú cégek és az IT szektorban működő cégek közti kapcsolat kialakítása. Legfőbb cél az IT szektorban rejlő lehetőségek és üzleti előnyök megfelelő prezentálása a résztvevő cégek számára.

A konferencia célja, hogy hozzájáruljon az informatika és a digitális megoldások fejlesztéséhez és megvalósításához a Szabadkai régióban és környékén.

Bemutatjuk, hogy a régióban működő vállalatok hogyan profitálhatnak azáltal, hogy megosztják ezen technológiákban rejlő lehetőségeket és kapcsolatokat építenek. 

 

Egynapos rendezvény

Az IT4Business egynapos konferencia egy gyönyörű környezetben kerül megrendezésre, ahol a látogatók kiváló szakértők meghallgatása mellett lehetőséget kapnak új üzleti kapcsolatok kiépítésére is.

Az üzlet és az informatika összekapcsolása

Az esemény célja a kis-, közép- és nagyvállalatok informatikai szakemberekkel való összekapcsolása, olyan ismeretek ismeretének finomítása, melyeket a vállalatok használhatnak.

A digitális megoldások a gyakorlatban és a legújabb trendek

Az előadások segítenek minden résztvevőnek a világméretű trendek követésében mind a belső szervezésben, mind az új technológiák biztosításában, valamint a marketing követésében.

Gyors kapcsolatépítés - Speed networking

A kapcsolatépítés minden konferencia egyik legfontosabb része. Az IT4Business rendezvényen minden érdeklődő részt vehet egy gyors kapcsolatépítési szekción amely új partnerek megszerzésének gyors és hatékony módja lehet

 

Előadások