Skip to main content

Digitalizacija biznisa

IT Business konferencija

Digitalizacija biznisa, o konferenciji

IT4Business je prva konferencija u Subotici koja teži ka spajanju firmi i kompanija koje nisu iz IT struke sa onima koji se time bave, fokusirajući se na mogućnosti i benefite koje one mogu imati od informacionih tehnologija i rešenja i primenu istih.

Cilj IT4Business konferencije jeste da doprinese razvoju i implementaciji informacionih tehnologija i digitalnih rešenja u privredi regiona Subotice i šire.

Jednodnevni događaj

IT4Business je jednodnevna konferencija koja se održava u Subotici, gde će posetioci pored slušanja izvrsnih stručnjaka imati prilike za kreiranje novih poslovnih mogućnosti.

Spajanje biznisa i IT-a

Događaj ima za cilj spajanje malih, srednjih i velikih firmi sa IT profesionalcima, radi širenja znanja o novim trendovima i mogućnostima koje svi biznisi mogu da iskoriste.

Digitalna rešenja u praksi i najnoviji trendovi

Fokus na digitalnoj transformaciji biznisa predstaviće svim posetiocima kada je pravo vreme da se uđe u proces digitalne transormacije, kako da prepoznate da li je vaš biznis spreman za transformaciju, koji su procesi, najčešće greške i najveći izazovi, ali i koje su najvažnije od mnogih beneficija digitalne transformacije.  

 

Predavanja
Prijavite se na vreme
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.