Skip to main content

Digitalizacija biznisa

IT Business konferencija

Palić, Velika terasa 25.11.2021.

Youtube Stream

O konferenciji

IT4Business je prva konferencija u Subotici koja teži ka spajanju firmi i kompanija koje nisu iz IT struke sa onima koji se time bave, fokusirajući se na mogućnosti i benefite koje one mogu imati od informacionih tehnologija i rešenja i primenu istih.

Prijave za prisustvovanje konferenciji su otvorene do 19.11.20221., dok će prijave za praćenje konferencije putem linka biti otvorene do samog dana konferencije!

Detaljnije

Zašto je bitno doći
  • Jednodnevni događaj
  • Spajanje biznisa i IT-a
  • Digitalna rešenja u praksi
Predavači
Miroslav

Miroslav Varga, Escape Studio Osijek

U predavanju će biti reči o poslu Martech specijaliste s primerima kako se upustiti u svet novih i neslućenih mogućnosti gde su mašinsko učenje ili veštačka inteligencija svakodnevni izrazi.

Biografija

Teme predavanja
Prodajne greške u online prodaji
Nebojša

Nebojša Gvozdenović, Ekonomski fakultet Subotica

Svedoci smo da se početkom ovog veka krenulo sa širokom primenom sistema za praćenje vozila, da je u drugoj dekadi XXI veka primena digitalnih mapa omogućila navigaciju praktično svakom učesniku u drumskom saobraćaju. Ipak, potpuna digitalna transformacija u transportnim kompanijama se još uvek nije desila. Predstaviće se određeni trendovi koji se odnose na optimizaciju poslovnih procesa, na digitalizaciju dokumentacije i generalno komunikaciju učesnika u procesima transporta.

Biografija

Teme predavanja
Digitalna transformacija i upravljanje transportom
Akoš

Füzi Ákos, Navitasoft Zrt. Budimpešta

Kako da digitalizujem aktivnosti svoje kompanije ako ne razumem IT? Šta čini organizaciju ili projekat „agilnim“? Kako se najbolje japanske i američke prakse mogu prilagoditi našim operacijama u Evropi?

Biografija

Teme predavanja
Digitalizacija preduzeća
Bane

Branimir Gajić, Infostud Grupa Subotica

Šta je organizacija IT Subotica 2030 i kako se došlo do ideje da se ona pokrene? Šta je dugoročan cilj okupljanja IT kompanija i obrazovnih ustanova Subotice u ovo udruženje, koji su prvi projekti na kojima se radi i ko sve može da se priključi?

Biografija

Teme predavanja
IT Subotica 2030
Viktor Varga

Viktor Varga, Unicom Telecom Beograd

Da li ste bezbedni? Da li je vaša organizacija bezbedna? … Neće nas, mi nismo interesantni… Kakvi su rizici i kako biti bezbedan u digitalno doba, kroz primere i praksu.

Biografija

Teme predavanja
Bezbednost u digitalno doba
Jene

Dicse Jenő, SkillDict Zrt. Budimpešta

Da bi firme bile uspešne, potrebno je da njihovi saradnici raspolažu sa odgovarajućim znanjem. Ovo ujedno važi i za njihove dobavljače, podizvođače, distributere i ostale stručne partnere, koji učestvuju u proizvodnji datog proizvoda ili učestvuju u distribuciji prema klijentima. Mada vrlo često ovo još nije ni dovoljno. Pravi ključ uspeha je velik broj zadovoljnih klijenta koji koriste proizvode. Međutim postoji mnoštvo proizvoda, čije pravilno korišćenje bi trebali i sami klijenti da nauče, da bi bili zadovoljni.

Teme predavanja
Efikasna podela znanja - jedan od zaloga uspeha firme
Organizator konferencije

itcluster

Subotički IT klaster osnovan sa namerom da okupi lokalne IT firme, ali i IT firme iz okruženja koje imaju interesa za rad na teritoriji Subotice

Cilj klastera je unapređenje kvaliteta života u samom gradu, bolja veza između firmi, lokalne samouprave i članica klastera.

Oficijalni sajt

Članovi klastera
octasystems
logiscool
jusoft
Infora
gimnazija svetozar markovic
InterSoft
MEŠC
concordsoft
auxality
ametek
VTS
Studio Present
Boljai
Sat-Trakt
Pont Systems
NordNet
Manufaktura
Politehnička škola Subotica
Bigosaur
ekonomski fakultet
Infostud
Scenso
IP Energy Software
Erd Soft
Ekonomska škola
ICB tech
Material Exchange
Sponzori konferencije
Costa Coffee
IT Subotica 2030
ProCredit Banka
rpk