Skip to main content

Digitalizacija biznisa

IT Business konferencija

Program konferencije

Satnica

Program

Predavač

09:00 - 10:00

Registracija učesnika  
10:00 - 10:15

Otvaranje konferencije i uvodni govor IT Klastera Subotica

 
10:15 - 11:00 Keynote: Digitalna transformacija kao poslovni proces

dr. Bogdan Ubiparipović

Nova Banka A.D. Banja Luka 

11:00 - 11:30 Programi i rezultati Centra za digitalnu transformaciju

Filip Mrdak

Centar za digitalnu transformaciju

11:30 - 11:45 Pauza za kafu  
11:45 - 12:30

 

Keynote: Vodič za uspešnu digitalnu transformaciju preduzeća u uslovima neizvesnosti i brzih promena

 

Jasna Kovčin

Carlott Consulting

12:30 - 13:00 Prevazilaženje bezbednosnih izazova u procesu digitalne transformacije

Mirko Panić

Japi Com

13:00 - 13:30 Izazovi digitalne transformacije u praksi

Dragan Nagulić 

Consulting & Solutions

13:30 - 14:00 Networking uz ručak  

 

O predavačima: 

dr Bogdan Ubiparipović

Doktor nauka – poslovna informatika, EF Subotica. Naziv teze: Procesno zasnovano upravljanje digitalnom transformacijom organizacije.

Master inženjer elektrotehnike, ETF Beograd.

Višegodišnje iskustvo u menadžmentu i poslovnoj inteligenciji. Trenutno angažovan kao menadžer programa digitalne transformacije u banci.

Filip Mrdak

Filip ima višegodišnje iskustvo kao projektni menadžer i konsultant u profitabilnim organizacijama, Veštine koje poseduje su bilo ključne za pomoć malim i srednjim preduzećima u procesima digitalne transformacije, razvijanja poslovanja, poslovnog obrazovanja i konsaltinga. Filip je takođe bio projektni menadžer u NCR korporaciji i ministarstvu finansija Republike Srbije.

Jasna Kovčin

Sertifikovani konsultant za digitalnu transformaciju, inovacije i održivi razvoj

Kao saradnik Centra za digitalnu transformaciju, vlasnik i partner u konsultantskim agencijama u Srbiji i Austriji, blisko sarađuje sa menadžerima i timovima, od start-up kompanija do korporacija na Forbsovoj listi najuspešnijih.

Jasna pomaže klijentima da pokrenu transformaciju vođenu tehnologijama i inovacijama, uspostave nove načine rada, kreiraju nove proizvode i usluge, optimizuju i automatizuju operacije, stvore i iskoriste poslovne prilike u digitalnom dobu.

Dragan Nagulić

Direktor i poslovni konsultant u kompaniji Consulting & Solutions d.o.o.

Više od 20 godina praktičnog iskustva na seniorskim pozicijama i kao konsultant u oblasti logistike, proizvodnih operacija, lanca snabdevanja, informacionih tehnologija, opšteg menadžmenta. Sarađivao ili radio u uspešnim domaćim (fresh & Co, Patent Co,  Kodar Energomontaža, Lilly, Woby House, WOW Winery, , Euro Petrol, Aleva, MD International, DIS…) i multinacionalnim kompanijama (Coca Cola HBC, NIS, AMETEK)

Kao direktor, menadžer projekta i ključni korisnik učestvovao u izgradnji proizvodnih pogona, unapređenu materijalnih i informacionih tokova u proizvodnim operacijama, gradio kulturu Lean pristupa, implementirao nekoliko ERP sistema (ACCPAC, SAP, UPIS), implementirao WMS i MIS sisteme, kreirao i stvarao logističke sisteme.

Jedan od vodećih ljudi angažovanih na projektima sa velikim finansijskim institucijama (IFC, EBRD). Mnogo puta bio spona između poslovnih zahteva i IT-a, odgovoran za jasan konceptualni dizajn. Dizajnirao, razvijao i implementirao sistem za planiranje proizvodnje u više kompanija u cilju eliminacije nedostatka zaliha, smanjenja zaliha gotovih proizvoda i sirovina, povećanja obrta zaliha i unapređenju finansijskih pokazatelja.

Poseduje konsultantsko iskustvo u različitim oblastima kao što su: FMCG, elektro motori, veleprodaja, maloprodaja, poljoprivreda, vinarstvo, kozmetika, nega doma, dizajn enterijera, kućni alati, bašta i građevinarstvo.

 

Mirko Panić

Diplomirani inženjer – menadžment kvaliteta i integralne sistemske podrške, u JAPI COM doo od 2011. godine, a na poslovima rukovodioca komercijalnog sektora od 2014. Dugogodišnje iskustvo u vođenju projekata analize i izrade plana unapređenja IT infrastrukture, projekata implementacije i održavanja IT rešenja koji pružaju podršku poslovanju.
Dobro poznavanje velikog broja poslovnih procesa, kao i konstantno praćenje razvoja savremenih IT rešenja i tehnologija vezanih za njihovu zaštitu, omogućavaju kvalitetan i pouzdan konsultantski pristup u rešavanju potreba klijenata koji kreću u proces digitalne transformacije, vodeći računa i o aspektu informacione bezbednosti.

 

Prijavite se na vreme
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.