Skip to main content

Vállalati digitalizáció

IT Business konferencia

Program

Időpont Program Előadó
09:00 - 10:00 Résztvevők regisztálása  
10:00 - 10:15 Nyitó beszéd, Szabadkai IT klaszter bemutatása  
10:15 - 11:15 Keynote: Okosan kapcsolódó világ Zoltán Kaszás, CEO, T-Systems Hungary
11:15 - 11:30 Kávészünet  
11:30 - 12:15 How to leverage data and mathematics in a small business Tobias Sahlin, Auxality (SWE)
12:15 - 13:00 Az online vállalkozások sikerének kulcsa Ivana Petrović, Optimus Media
13:00 - 14:00 Ebédszünet  
14:00 - 14:20 RPK Előadás Philip Mrdak, Digital Transformation Center
14:20 - 14:40 New industrial revolution, Industry 4.0 Dániel Erdudac, CEO, Erdsoft
14:40 - 15:00 Előadás: TBA  
15:00 - 15:15 Kávészünet  
15:15 - 16:15 Keynote: Sikertörténetek, vállalkozásfejlesztés Ivan Minić
16:15 Összefoglaló  

 

Az előadókról: 

Ivan Minić

2002-ben megalapította a Burek.com-ot, a térség legnagyobb online közösségét, több mint 2.200.000 taggal. Tervezőként, fejlesztőként és projektmenedzserként az elmúlt néhány évben több mint 350 projekten dolgozott 28 ország ügyfeleinek, a Simplicity csapat tagjaként. Több mint 50 ismert világmárka lokális piaci bevezetésén dolgozott internetes marketing tanácsadóként.   

Nyíltan beszél a vállalkozásról, marketingről, üzleti fejlesztésről valamint az önfoglalkoztatásról. Tabuk nélkül ír, talán túl sokat is. Blogját az FTW.rs melyen a korábban említett témákról ír, többször is megszavazták a régió legjobbjának. Imádja a sportot melyről a Sportske.net oldalon ír. A szerbiai Nemzeti Internet Domain Nyilvántartás konferenciájának alelnöke valamint a MojaFirma.rs főszerkesztője.

Tobias Sahlin

Tobias mérnök és projektmenedzser, amelyet az informatika és a szervezeti fejlesztés kereszteződésében való munka szenvedélye ösztönöz. IT pályafutása az ORTEC BV-nél kezdődött, egy holland társaságnál, amely kifinomult optimalizáló szoftvereket és elemző eszközöket fejleszt és alkalmaz a logisztikai ágazatban. Azóta tanácsadóként és projektmenedzserként dolgozik ügyfelei között tudva a Wallmartot, a Hoyer GmbH-t és más nagyvállalatokat.

Ivana Petrović

Ivana Petrovic fő profilja az e-commerce üzletág és annak fejlesztése. Férjével együtt egy e-kereskedelemmel foglalkozó tanácsadó ügynökséget működtetnek, az Optimus Media-t.

A nemzetközi e-kereskedelmi vállalat marketing vezetője. Az elmúlt két évben marketing stratégiákat és értékesítési tölcséreket hozott létre 6 amerikai vállalat számára. A cégek forgalma kevesebb mint egy év alatt nulláról hat számjegyűvé növekedett és közülük négy brendet sikeresen értékesítettek.  Szerbiában él, három időzónában tevékenykedik.

Zoltán Kaszás

A Szabadkai Műszaki Szakfőiskola gépészmérnöki szakán majd a budapesti Corvinus Egyetem közgazdász szakán szerzett oklevelet. Pályafutása során elsőként a Szerencsejáték Zrt-nél majd a Magyar Posta Zrt-nél, a budapesti repülőtéren mint informatikai tisztségviselő, a MOL csoportnál majd végül, de nem utolsósorban az OTP Szerbiánál töltött be pozíciót. Fő feladatai voltak a vállalatok informatikai stratégiáinak kidolgozása, irányítása és végrehajtása. Számos nagyobb projektben és akvizíciós eljárásban is részt vállalt. 

2015-ben az Infokommunikációs Megoldások Divíziójának vezetőjeként csatlakozik a T-Systems Hungary-hoz, melynek 2017-től vezérigazgatója lesz. Vezetése alatt az elmúlt években a T-Systems Hungary látványos eredményeket ért el a társaság digitális átalakulásának támogatása terén. 2017 óta a Hungarian Connected and Automated Mobility Cluster of Zala elnöke és az IVSZ Association for Digital Economy multinacionális részlegének vezetője. 2017 óta az E2 Hungary Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. Igazgatósági tagja, 2018 óta pedig az ETOSZ (Egészségügyi Technológiai Szállítók és Orvosi Eszközgyártók Szövetsége) igazgatósági tagja.

Philip Mrdak

He has been involved in the growth of both small and medium-sized businesses and large multinational companies for 8 years, working on many different projects. 

Philip gives great importance to communication and people as an integral part of every business success. With the evolution of digital communication channels, he started implementing them successfully in the strategic processes that he creates for the Digital Transformation Center.

He considers digital transformation as a natural process and looks forward to his role in growth to which it will contribute to the activities of the Digital Transformation Center.