Skip to main content

Vállalati digitalizáció

IT Business konferencia

Program

 

 

Időpont Program Előadó
09:00 - 10:00 Résztvevők regisztálása  
10:00 - 10:15 Nyitó beszéd, Szabadkai IT klaszter bemutatása  
10:15 - 11:00 Keynote: Értékesítési hibák az online értékesítésben

Miroslav Varga

Escape Studio Osijek

11:00 - 11:30

Digitális transzformáció és közlekedésmenedzsment

Nebojša Gvozdenović

Közgazdasági Egyetem, Szabadka

11:30 - 11:45 Kávészünet  
11:45 - 12:15 Vállalati digitalizáció

Füzi Ákos

Novitasoft Zrt. Budapest

12:15 - 13:15 Ebédszünet  
13:15 - 13:45 IT Szabadka 2030

Branimir Gajić

Infostud Group Subotica

13:45 - 14:15 Biztonság a digitális korban

Viktor Varga

Unicom Telecom Beograd

14:15 - 14:30 Kávészünet  
14:30 - 15:00 Hatékony tudásmegosztás  - a cég sikerének egyik záloga

Jenő Dicse

SkillDict Zrt. Budapest

15:00 - 15:45 TBA

Vesna Bengin

BioSense Institute Novi Sad

15:45 Összefoglaló  

 

 

 

Az előadókról: 

Miroslav Varga

Miroslav Varga a világ egyetlen internetes marketing szakembere ötszörös nagypapa státuszban. Itt nem arról van szó, hogy mennyi tapasztalata van vagy mennyi tudást gyűjtött össze, hanem sokkal inkább arról, hogy mennyi hibát és kihagyást követett el. Mivel ezeknek a mulasztásoknak a nagy részét az ügyfelei finanszírozták, úgy érzi, valahogy vissza kell fizetnie az adósságát a közösség felé. Mindent, amit rosszul csinált, azt mások pénzével kapcsolatban tette, ezért figyelmezteti a különböző konferenciák résztvevőit, hogy ne ismételjék meg hibáit.

Nebojsa Gvozdenovic

Az alkalmazott matematika doktora

A Nemzeti Matematikai és Informatikai Intézetben dolgozott kutatóként Amszterdamban, az Infor társtulajdonosaként, több mint 10 éve foglalkozik matematikai modellezéssel és algoritmusok megvalósításával a közlekedéstervezés és menedzsment területén. Az általa tervezett rendszerek egy része kutatómunkán alapul, amit a régió legnagyobb vállalatai használják.

Jelenleg professzorként dolgozik a Közgazdasági Egyetemen, Újvidéken.

Füzi Ákos

Villamosmérnök, közgazdász és energetikai szakember

Nyolc éves távol-keleti (Japán és Kína) vezetői tapasztalatával agilis működési modelleket valósított meg a kutatás-fejlesztés, szoftverfejlesztés és oktatás területén gyógyszeripari multinacionális cégeknél, valamint saját oktatási intézményében és IT vállalatban.

A Navitasoft Zrt. alapítója. amelynek több mint 160 sikeres projektje van 14 országban, rengeteg ipari szoftvert használnak még ma is a növekvő energiapiacon. Az anyavállalat Budapesten található, de 2017-ben megalapította az IP Energy Software d.o.o. szabadkai fióktelepét. Céljuk, hogy saját szoftvermegoldásaikkal professzionális támogatást nyújtsanak ügyfeleik legfontosabb üzleti folyamataiban.

2013-tól a Bilingual Nonprofit d.o.o. cég tulajdonosa, 2019-től pedig a Logiscool franchise mesterpartnere Szerbiában. Ötgyerekes apaként küldetése fejleszteni a legfontosabb készségeket és sikeresen felnőni a közoktatásban.

Branimir Gajić

Branimir Gajić a Közgadasági Egyetemen fejezte taulmányait, Szabadkán. 2002-től 2007-ig a ProCredit Banknál dolgozott, a hitelügyintézői pozíciótól a vajdasági regionális igazgatói pozícióig. 2000-ben az Infostud csoport egyik alapítója, ahol jelenleg vezérigazgatói posztot tölt be. Széleskörű tudással és tapasztalattal rendelkezik az online üzlet, a pénzügy és a menedzsment fejlesztésében, ami hozzájárult ahhoz, hogy az Infostud Group ma Szerbia egyik vezető internetes vállalata legyen.

Viktor Varga

Üzletfejlesztési menedzser az Unicom-Telecomnál

Több, mint 20 évnyi munkatapasztalattal rendelkezik különböző információtechnológiai pozíciókban. Az elmúlt tíz évben az információs (kiber) biztonság mérnökeként, tanácsadóként, építészként és oktatóként is tevékenykedett. Érdeklődési körei: szolgáltatás- és megoldástervezés, figyelemfelkeltés és oktatás.

Dicse Jenő

Dicse Jenő a több mint hat éve sikeresen működő SkillDict Zrt. üzletfejlesztési igazgatója, amely a humán erőforrás fejlesztési és képzési területen kimagasló szakértelemmel bír, az interaktív multimédia alapú oktatás specialistája. Felelősségi köre az üzleti stratégiai tervezés, és az értékesítési irányok meghatározása. Aktívan részt vesz az új piaci területek beindításában és felfuttatásában. Hasonló pozíciókban több, mint 12 évet dolgozott nagyobb informatikai vállalatoknál. Már pályája kezdetén, az 1990-es években az első vállalkozásánál is alkalmazta a tudásmegosztást, mint üzletfejlesztési eszközt: az informatikai kultúra aktív terjesztésével számos új ügyfelet szerzett és értékes kapcsolatrendszert alakított ki.           

Vesna Bengin

 

Regisztráljon időben
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.