Skip to main content

Intering

Check it

Vállalati digitalizáció

IT Business konferencia

Program

Időpont Program Előadó
10:00 - 11:00 Résztvevők regisztálása  
11:00 - 11:15 Nyitó beszéd, Szabadkai IT klaszter bemutatása  
11:15 - 12:15 AI és IA (Mesterséges intelligencia és internetes reklám) Miroslav Varga
12:15 - 12:30 Kávészünet  
12:30 - 13:00 How to Use Creative Automation & Acquire Customers at Scale   Siniša Raković
13:00 - 13:30 Az alapvető üzleti folyamatok online automatizálása Dimitrije Ostojić
13:30 - 14:15 Ebéd  
14:15 - 14:55 Nem költség hanem befektetés - Studio Present Andor Koza
14:55 - 15:15 GDPR in mobile applications        Aleksandar Pejić
15:15 - 15:30 Kávészünet  
15:30 - 16:30 Mit értünk vállalkozásunk digitalizációja alatt? Miroslav Aničin
16:30 - 17:30 Speed Networking  
17:30  Konferencia zárása  

 

Az előadókról: 

Miroslav Varga

Varga Miroslav a Zágrábi Gépészmérnöki és Hajógyártási Karon végzett, majd két posztgraduális oklevelet szerzett. Az egyetlen a világon aki GCT-tanúsítvánnyal rendelkezik (Google minősített tréner) ún. "nagyapa státusban". Ez az egyik bizonyítéka annak, hogy már régóta a szakmában dolgozik. Javítja azokat a hibákat, melyeket mások még el sem követtek. Magasrangú előadásai nagy népszerűségnek örvendenek és sokan látogatják.     

Siniša Raković

Sinisa a Hunch alapítója és vezérigazgatója. Vállalkozó, tanácsadó és befektető. 2005-ben költözött Kaliforniaból Belgrádba, hogy elindítsa az első, 2010-ben megalapított vállalkozását. Beszélni fog arról, hogy mi kell ahhoz, hogy egy helyi cég a globális piacon is megállja a helyét.

Andor Koza

A nemzetközi piacon is jelenlévő Studio Present IT vállalat társalapítója. Több mint 10 év tapasztalatával bármilyen érdekeltségű vállalkozás on-line stratégiájának kialakításában komplex tervet dolgoz ki. Előadásának fő témája az IT költségek befektetésként történő megítélése rámutatva azok gyors megtérülésére. Saját esettanulmányain keresztül szemlélteti a különböző naprakész IT módszerek megfelelő használatát üzletvezetés, profitnövelés és vállalati hatékonyságnövelés témakörében. 

Miroslav Aničin

Villamosmérnöki diplomáját a Zágrábi Egyetem Villamosmérnöki Karán rádiókommunikáció és professzionális elektronika területén szerezte. A műszaki tudományok karán szerzett PhD-t ipari mérnöki / mérnöki képzésben. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik projektmenedzsment, agilis és digitális átalakítások, üzleti elemzések és üzleti folyamatok menedzsment tanácsadójaként, a Lean Agile Transformation projektekre összpontosítva. Szakterülete az IT projektek megmentése válságban. Ő a PMI képviseletének jelenlegi elnöke Szerbiában (International Institute for Project Management). Számos sikeres projektet vezetett be, rendszerint az üzleti folyamatok és az informatika területén. Vezető projekteket irányzott az ERP rendszerek, a nagy nemzetközi e-kereskedelmi megoldások megvalósítása, valamint különböző alkalmazási megoldások kidolgozására. Jelenleg a bank és TELCO szektorban dolgozó transzformációs projekteken dolgozik, valamint az amerikai Toptal cég agilis projektvezetője.

Dimitrije Ostojić

Dimitrije Ostojic - a Default Design nevű online marketing ügynökség tulajdonosa valamint a LeadCon - online konferencia, mely egyedülálló a régióban - szervezője. Különböző online kommunikációs modelek kombinációját használva segít a vállalkozóknak abban, hogy új piacokat találjanak, növeljék értékesítésüket és javítsák termelékenységüket.